Des de Compromís per Castelló de Rugat encetem una ronda de visites a les associacions del nostre poble. Apostem molt fort per una nova manera de fer política en l’Ajuntament de Castelló a partir del pròxim mes de maig.

Volem passar pàgina, volem introduir una política participativa i transparent. Castelló de Rugat necessita polítics centrats en els problemes de les persones. El trellat ha de tornar a la gestió municipal. Hem de tornar la il·lusió a la gent, hem de fer de Castelló un poble amb futur.

Amb aquesta nova campanya, el col·lectiu local continua amb la seua voluntat d’acostar la política municipal a tota la ciutadania. Les persones de tot el poble són les que han de fer política, per això la política es basarà a escoltar, parlar i opinar. Nosaltres serem l’eina.

El nostre programa va a estar basat en les persones, i és per això que ens agradaria reunir-nos amb totes les associacions i col·lectius, per què ens puguen transmetre les seues idees, propostes i necessitats per poder convertir aquestes idees en una proposta electoral de cara a les pròximes eleccions municipals del mes de Maig.

COL·LABORA EN L’ELABORACIÓ DEL NOSTRE PROGRAMA, ENTRE TOTS ACONSEGUIREM CANVIAR CASTELLÓ!

Al llarg d’aquesta setmana totes les associacions, sense cap tipus de distinció, rebran una carta per poder organitzar aquesta reunió. Si ets un col·lectiu que no ha rebut la carta, o una associació en formació, o simplement vols posar-te en contacte amb nosaltres per poder concretar aquesta reunió, pots fer-ho des de:

– Telèfon o Whatsapp: 663 92 10 69

– Correu electrònic: castelloderugat@compromis.net

– Facebook: Compromís per Castelló de Rugat

Castelló de Rugat, tornarà a somriure a partir de maig!