Amb la màxima transparència, des de Compromís per Castelló de Rugat volem que totes i tots conegueu de primera mà quina serà la nostra posició en la legislatura vinent i de cara al ple d’investidura del pròxim dissabte 13 de Juny.

En aquest període postelectoral, les dues forces polítiques que han estat ostentant l’alcaldia aquests últims anys, s’han posa’t en contacte amb els membres de Compromís per tractar els resultats electorals del passat 24 de maig. Han sigut reunions cordials per parlar sobre els diversos temes que semblen importants per a les forces i conéixer un poc millor les posicions de cada grup. Cal aclarir que cap de les dues forces polítiques ens ha plantejat cap tipus de pacte de govern, com s’ha rumorejat. Tant com a les reunions amb el PSOE o com al PP, ningun dels dos grups ha plantejat cap pacte, que independentment de si s’haguera produït, nosaltres haguérem rebutjat en tot moment a causa dels resultats favorables a les forçes progressistes i al nou panorama polític que dona pas a una política sense majories absolutistes.

Per això i de cara al pròxim ple d’investidura, els nostres dos regidors s’abstindran de presentar candidatura a l’alcaldia i en les votacions.

La nostra tasca estarà a l’oposició, en el treball constant i continu per realitzar una oposició constructiva. D’aquesta manera anem a intentar portar endavant el nostre programa electoral en el qual van participar totes les associacions i col·lectius, a més de molts ciutadans del nostre poble i que pensem que és el clar reflex de la voluntat de Castelló de Rugat.

Tenir presència i representació al Ple no és l’únic element per canviar el nostre poble. És per això que continuarem realitzant assemblees, promovent la participació com hem fet fins al moment, continuarem cridant “no a la planta”, seguirem donant suport a les associacions i assemblees locals, etc. D’aquesta manera seguirem treballant de la mà de totes i tots, per aconseguir traslladar la veu del poble a les institucions.

Aquests quatre anys, ens comprometem amb tot el poble a dues coses fonamentals: a dir-vos sempre la veritat, i a escoltar-vos sempre.

Ens vegem totes i tots en l’acte d’investidura del pròxim 13 de juny a les 13.00 del migdia en l’auditori municipal.