Millorem Castelló de Rugat, és una iniciativa de Compromís per Castelló de Rugat, per a la recerca i ajuda de problemes que ens afecten als veïns i veïnes del nostre poble, per a d’aquesta manera apropar-los a les institucions locals.

Com ja hem incidit diverses vegades, ens sembla fonamental que la presa de decisions es realitze comptant amb totes i tots, i a més, que la iniciativa ciutadana siga un dels pilars fonamentals de Castelló de Rugat.

En aquest grup de Facebook podràs penjar les fotografies, propostes de millora, necessitat de reparament etc. etc. que creus que Compromís ha d’apropar a l’ajuntament de Castelló de Rugat per a millorar-les.

D’aquesta manera ‪#‎FemPoble i entre totes i tots aconseguirem millorar Castelló de Rugat.

El grup compta amb unes normes de convivència que són les següents:

  • Les publicacions han de ser objectives i si pot ser aportant una solució constructiva.
  • NO s’acceptaran publicacions amb connotacions polítiques o partidistes, sense cap fonamentació objectiva, ja que l’objectiu del grup és millorar el nostre poble. Per a aportar opinions polítiques podeu consultar el grup local “Castelló Opina”.
  • Les publicacions que es realitzen en aquest grup són personals de cadascú i correspon a ell que les publicacions siguen RESPECTUOSES amb els drets fonamentals (Intimitat, pròpia imatge, honor, etc.) de qualsevol, veí, veïna, formació o entitat. De no ser així la publicació quedarà eliminada.
  • El grup és una ferramenta per millorar el poble, no per a dividir-lo. Els comentaris ofensius tampoc tenen cabuda en aquest grup.

Pots unir-te al grup per a millorar Castelló de Rugat des del següent link:

https://www.facebook.com/groups/642759655859482/

Ens ajudes? 😉