Compromís ha presentat una reclamació demanant a l’ajuntament de Castelló de Rugat solucions immediates per a totes les persones que estaven realitzant cursos i tallers a les escoles velles i que amb l’inici de les reformes de l’edifici s’ha paralitzat la seua activitat.

El passat dia 24 de novembre es va aprovar per majoria al plenari l’esmena de Compromís per Castelló de Rugat per reformar les escoles velles com a centre cultural de la localitat.

Amb l’inici de les obres de reforma de l’històric edifici, cursos i tallers com el de ball de saló, danses, ioga, tai chi, pintura, etc. s’han quedat desemparats sense cap solució per part del consistori. Des de Compromís reclamen la recerca d’una solució i asseguren que “No és lògic per part de l’ajuntament paralitzar els cursos i tallers, sense haver-se primer parat a pensar en les persones que estaven realitzant activitats” i insten a l’ajuntament a buscar una reubicació en qualsevol dels locals municipals.

Consulta la reclamació ➡️ http://castelloderugat.compromis.net/legislatura/reclamacio-solucions-per-a-les-persones-que-realitzaven-tallers-i-cursos-a-les-escoles-velles/