Compromís i PSOE apleguen a un important acord per aprovar els pressupostos del 2017 a Castelló de Rugat

L’alcalde de Castelló de Rugat, Antonio Esquinas (PSOE), i Pasqual Sanjuan (Compromís) han signat aquest matí un acord per portar endavant els pressupostos per a l’any 2017.
La falta de majories a la localitat i un govern en minoria, obri la porta a l’enteniment i al consens entre forces polítiques per poder dur a terme uns pressupostos representatius per a Castelló de Rugat.

L’acord signat conté una sèrie de mesures proposades per Compromís que l’equip de govern ha acceptat incloure als pressupostos. Entre elles s’inclou:

  • La creació d’un portal de transparència després d’una etapa que des de Compromís qualifiquen com obscura i opaca, en la que la sindicatura de comptes ha desvelat que hi havia cobraments indeguts i injustificats.
  • La creació d’una partida de participació ciutadana per a la realització de pressupostos infantils en la que xiquets i xiquetes de la localitat decidiran la seua inversió.
  • L’adequació del frontó de la localitat.
  • L’ampliació de l’oferta festiva a menuts i grans.
  • La creació d’una partida específica per a la reparació i manteniment del patrimoni d’interés turístic, en especial el llavador de la font i el palau dels Borja.
  • Augment substancial de la partida de neteja viaria.
  • Realització de diferents campanyes de conscienciació.

Pasqual Sanjuan ha manifestat estar molt feliç de poder aplegar a enteniment i afirma que: “És important i positiu que les forces de canvi apleguem a acords que milloren la vida dels nostres veïns i veïnes”.

Consulta el document des d’ací: http://castelloderugat.compromis.net/legislatura/propostes-pressupostos-2017-2/

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *