CRÒNICA DEL PLENARI EXTRAORDINARI | 20-01-2017 #AmbTransparència.

ORDRE DEL DIA:

1. Sol·licitud d’inici de l’Avaluació Ambiental i Territorial Estratègica de la Modificació Puntual núm. 6 del PGOU, de Castelló de Rugat.

2. Declaració dels Serveis Socials Municipals com a Servicis Essencials.

Els dos punts anteriors, tracten sobre l’inici del procés per a la construcció d’una Residència i Centre de Dia a Castelló de Rugat per part de la Consellera GVA Igualtat i Polítiques Inclusives, que encapçala Mónica Oltra.

La residència i el Centre de Dia estaran situats al C/ Jaume I, a l’altura de la Carretera Muro (Dalt de l’institut), i està previst que comence la seua construcció el 2018.

Des de Compromís per Castelló de Rugat vàrem expressar la nostra satisfacció de poder comptar amb aquestes infraestructures al nostre, que sens dubte van a millorar la vida dels nostres veïns i veïnes. Després de vint anys d’immobilisme del Partit Popular en la Generalitat, enguany es tornaran a construir residències públiques al nostre territori, i una d’elles al nostre poble.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *