La Generalitat Valenciana subvenciona obres de millora i modernització del Polígon Industrial El Molí de Castelló de Rugat.

L’Ivace ha subvencionat en 2017 les obres de millora i modernització de 36 polígons industrials de la província de València. Una actuació que s’emmarca en l’ordre d’ajudes per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics a la Comunitat.

S’han realitzat obres de millora i modernització a la comarca de la Vall d’Albaida al Polígon Industrial El Carrascot d’Olleria, els polígons industrials Sant Josep i Serrans d’Aielo de Malferit, El Pla, Sant Vicent i El Altet d’Ontinyent, la Zona Industrial Rendaguanya del Palomar i els polígons industrials El Romeral i La Pedrera d’Albaida.

Així mateix, s’ha beneficiat el Polígon Industrial de Montaverner, el Polígon Industrial del Pontarró de Bocairent, el Polígon Industrial Oest d’Alfarrasí, el Polígon Industrial del Regadiu sector 1, 2 i 3 de Bocairent, la Zona Industrial El Teular de Adzeneta d’Albaida, el Polígon Industrial Oest de la Pobla del Duc, l’Àrea Industrial Preferent i Moderat d’Agullent i el Polígon Industrial El Molí de Castelló de Rugat.

En aquest sentit, la directora general del Ivace, Júlia Company, ha destacat que gràcies a aquesta ordre d’ajudes “estem millorant la imatge, les infraestructures i els serveis dels polígons industrials de València“. Així mateix, ha afegit que amb aquestes actuacions “es millora també la qualitat de les empreses, treballadors i els ciutadans”.

Més info: http://www.gva.es/es/inicio/area_de_prensa/not_detalle_area_prensa?id=732869

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *