Compromís per Castelló de Rugat

LOGO-LLARG-sRGB

manifest-e1415059058231

 

Som la força valencianista, progressista i ecologista

Compromís per Castelló de Rugat, representa el valencianisme, el progressisme i l’ecologisme. Som la coalició de les persones, del benestar, de la prosperitat i del creixement econòmic. Ara és el moment d’aportar solucions. Entre tots ho podem aconseguir. Entre tots construïm el poble que volem, i Compromís, un partit obert, modern i plural, compta amb totes i tots vosaltres per a millorar les expectatives de futur dels nostres ciutadans. Volem un Ajuntament que escolte a tots: els joves, els aturats, els pensionistes, els autònoms, els immigrants,  tot aquell que tinga qualsevol necessitat o qualsevol aportació al nostre projecte de ciutat.

Ara, el que més necessita Castelló de Rugat és realitzar polítiques per al benestar de tots els veïns, generar ocupació, rebaixar el deute, eliminar el balafiament i el “enchufisme”. Al que Castelló de Rugat li cal és tornar a confiar en les seues possibilitats perquè, entre tots, siguem capaços de situar-nos en l’avantguarda del creixement i de la prosperitat, renovar-se per a poder oferir millors oportunitats. Oportunitats per a la gent que està sense treball, prosperitat per a les petites empreses, els autònoms, el comerç, el turisme, seguretat i progrés per a les famílies en la actual situació de crisi mundial.

Compromís representa el canvi il·lusionat, el canvi tranquil que ha de comptar amb tots. Un canvi que aportarà treball i solucions. Ací i ara, tots el podem aconseguir. Apostem pel Castelló de Rugat que volem, moderna, oberta i sense complexos que representa Compromís. Ara, tot i la crisi, és el moment de les solucions.

Tots estem compromesos, tots som Castelló de Rugat.

11180326_829260727160406_5800687628923026190_n